PRAI Ageless Lip & Line Filler, 4 ml  Пазарувайте Преди

...
PRAI Ageless Lip & Line Filler, 4 ml  Пазарувайте Преди
Коментари Харесай

„Прави истинска разлика с бръчките около устата“: Филърът за £28 за устни и линии, който твърди, че изтрива линиите за устни за секунди (и потребителите са съгласни)

PRAI Ageless Lip & Line Filler, 4 ml  Пазарувайте

Преди и след: Изглаждащият крем може да се ползва върху зони, склонни към гънки, в това число упорити отвесни линии над устните

PRAI си е построил известност на планиране на целенасочени решения за проблематични, сложни за отнасяне зони, в това число горната част на ръцете и шията, и в случай че сте загрижени за упоритите отвесни линии над устните, те имат артикул и за това.

PRAI Ageless Lip & Line Filler има апликатор за химикалка, който може да се употребява както върху устните, по този начин и върху кожата за размазване и запълване на фини линии и бръчки.

„ Това е брилянтно “, написа един впечатлен покупател в Amazon. „ Наистина покрива линии. Имам няколко към устните и един огромен на челото. Запълва ги, тъй че кожата ви да наподобява гладка. Използвам го към устните си, с цел да предпазя червилото от кървене. Освен това дава резултат н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР